Så var valet avklarat och vi har valt en ny regering som ska styra landet i 4 år framöver. Jag var självklart och röstade då jag ser detta som en plikt dels för att ta ställning i hur vårt land ska styras och dels för att faktiskt uttnyttja att vi har rösträtt i Sverige. Det är faktiskt inte alla länder som har en demokrati och det är något jag uppskattar med vårt land. Jag tycker att politik är intressant, men bara tillräckligt för att jag var 4:e år pånytt ska måsta sitta veckan innan och kolla på alla partiledardebatter och sättea mig in i respektive partis politik..

Men nog om politik nu, jag befinner mig just nu i Lillehammer för tredje lägret med Utvecklingslandslaget. Det blir ett tufft läger där vi får sällskap av Juniorlaget fram emot helgen. Nu blir det lite vila innan det är dags för nästa pass i eftermiddag. Träningen den gångna veckan har gått bra och jag känner mig redo för att köra på under detta läger!

image-48-webb
U-lags och J-lags tjejerna på vårt förra läger tillsammans

image-49_1-webb
Skjutvallen i Lillehammer är riktigt fin och rullskidbanan likaså!

Hörs något mer senare i veckan,
kram